Wellcharge, az okostöltők specialistája

Legyen szó otthoni vagy közcélú felhasználásról, a Wellcharge okostöltők között biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást. Három különböző töltőberendezésünk és a hozzájuk kialakított konfigurációs csomagjaink biztosítják ügyfeleink igényeinek kielégítését. Ha szeretne többet megtudni a Wellcharge okostöltőkről, olvassa el alábbi blog cikkünket!

A megbízhatóság elsődleges

 

A Wellcharge okostöltők a legújabb szabványoknak megfelelően lettek kialakítva. A beépített életvédelmi berendezések garantálják a maximális biztonságot. A termékek magyar fejlesztésűek, a programozást a Wellcharge végezte és a felhasználók folyamatos rendelkezésére áll IT supportunk, így garantálva a problémamentes működtetést. Az eszközök kiemelkedő minőségűek, minőségi alapanyagok felhasználásával készültek, és ellenállnak az időjárás viszontagságainak is.

Rugalmas konfigurálhatóság és kezelhetőség

A Wellcharge okostöltők mind konfigurálhatóságukat, mind pedig kezelhetőségüket tekintve rugalmasak. Széleskörű beállítási lehetőségek állnak ügyfeleink rendelkezésére, melyek mind telepítéskor, mind pedig később variálhatóak. Töltőink többféle konfigurációval, standard, pro és premium csomaggal választhatóak az ügyféligényeknek megfelelően. A Wellcharge termékek kezelése a helyzethez igazítható: helyben NFC-vel vagy RFID-val, távolról mobilapplikáción keresztül is elindíthatóak, ha pedig nem indulna a töltés, diszpécsereink távolról is el tudják indítani azt.

Széleskörű felhasználhatóság

A Wellcharge okostöltő berendezései mind kültéri, mind beltéri helyszíneken telepíthetőek, legyen az teremgarázs, parkoló, ipari létesítmény vagy közületi hely. Ideálisak például társasházak, munkahelyek, éttermek, hotelek, sportközpontok, bevásárlóközpontok, szupermarketek számára. A Wellcharge töltőket olyan anyagokból alkottuk meg, melyek időjárásállóak, így nem jelent problémát számukra az eső vagy a hó. Töltőink lehetővé teszik a felhasználói azonosítást és az adatgyűjtést, lekérhetőek a real-time fogyasztási adatok és a számlázási információk, így könnyedén készíthető pénzügyi elszámolás a töltésekről.

Olvassa el mobilapplikációnkról és töltőmenedzsment rendszerünkről szóló cikkünket is!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Céges villanyautó töltés I. rész: hogyan ne bánjuk meg a beruházást?
Az elektromos autó károsanyag kibocsátása – környezetbarátabb a benzinesnél?
Költséghatékony villanyautó-töltés: mindent az energiamenedzsmentről
Közeledik a villanyautó-forradalom? 3 kezdeti akadály és megoldásuk
Villanyautó töltés társasházban – tények és tévhitek