Modern üzleti lehetőség: Lendítse fel vállalkozását a Wellcharge töltőivel és komplex szolgáltatásaival!

 

Napjainkban rohamtempóban növekszik a villanyautósok köre, a töltési infrastruktúra azonban még korántsem kiforrott! Éppen ezért rejlik komoly üzleti lehetőség egy elektromos autó töltési rendszer kiépítésében. Amennyiben étterme, szállodája, vállalata részére telepít töltőket, jelentősen növelheti annak forgalmát. De az autótöltés fizetős szolgáltatásként is értékesíthető, mely ígéretes eredményeket hozhat, tekintve, hogy Magyarországon évről évre növekszik a zöld rendszámos gépjárművek száma.*

Milyen extra funkciók szólnak a Wellcharge töltők mellett?

 

Smart Hub – a teljes töltési ökoszisztéma

A Wellcharge Smart Hub töltőink vérkeringését jelenti. Építőkövei a Wellcharge töltők, a mobil applikáció és az online menedzsment felület. Összehangolt működésük modern, felhasználóbarát, megbízható szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek. Igény esetén a töltők távolról is vezérelhetőek, lekérhetőek a fogyasztási, töltési adatok, statisztikák, és a pénzügyi elszámolás is egyszerűen megvalósítható az általunk fejlesztett rendszer segítségével. Ráadásul a Wellcharge a szakszerű üzemeltetést is biztosítja, és segít a hibaelhárításban.

Testreszabhatóság

A Wellcharge rendszerét cége arculatának megfelelően testre szabjuk. Mind a töltők design-ja, mind pedig a töltőkhöz tartozó mobilapplikáció egyedi igények szerint formálható. A menedzsment rendszer pedig olyan riportokat állít elő, melyek az Ön cége működéséhez leginkább illeszkednek.

Felhasználó azonosítás, jogosultságkezelés

A Wellcharge töltők felhasználói köre egyedileg szabályozható, és a telepítést követően bármikor módosítható. A felhasználók csoportokba rendezhetőek, jogosultságaik egyénileg vagy csoportszinten is részletesen beállíthatóak. Szabályozható többek között, hogy mely csoportok mely töltőket használhatják, így akár az is megadható, hogy adott mélygarázsban csak egyetlen cég alkalmazottai férjenek hozzá a töltési ponthoz. Kártyás töltő esetén a használható kártyák engedélyezhetőek vagy tilthatóak, mobilos alkalmazásban pedig fizetés vagy felhasználói regisztráció alapján történhet a használat engedélyezése.

Transzparens statisztika

Online menedzsment rendszerünkön keresztül lehetőség van kimutatások és riportok letöltésére. Az adatok sokrétűen, különböző feltételek szerint szűrhetőek. A villamos fogyasztási adatok azonnal hozzáférhetőek, de akár ütemezetten (heti, havi, negyedéves kimutatások) is lekérhetőek. Az exportált adatok lementhetőek CSV formátumban.

Egyszerű pénzügyi elszámolás okos megoldásainkkal

Rendszerünk képes azonosítani a felhasználókat a mobilalkalmazás segítségével, valamint a hiteles fogyasztásmérőnek köszönhetően pontos töltési adatokat nyújt, így könnyedén készíthető pénzügyi elszámolás a töltésekről. A Wellcharge Smart Hub igény esetén integrálható cége számlázási és könyvelési rendszerébe is.

Néhány további lehetőség a Wellcharge Smart Hubban:

 

  • Töltő vagy csatlakozó tiltása és engedélyezése
  • Távoli töltésindítás, leállítás, újraindítás
  • Töltési időszakok definiálása
  • Szoftverfrissítés
  • Parkolószenzor integrálása
Egyszerű üzemeltetés a Wellcharge háttércsapatával

A Wellcharge leveszi az ügyfelek válláról a telepítés, üzemeltetés és karbantartás gondját. Cégünk a telepítést követően szakszerű üzemeltetést biztosít, és külön díjazás ellenében vállaljuk a meghatározott időközönkénti ellenőrzések, karbantartási munkálatok elvégzését is. Ezenfelül rendelkezésre áll távfelügyeletünk és telefonos ügyfélszolgálatunk, valamint szakembereink az esetleges hibaelhárításban is segítséget nyújtanak.

Legyen részese Ön is az elektromobilitási forradalomnak! Fektessen be időben, és váljon a villanyautó-töltési piac meghatározó szereplőjévé!

 

Ha további kérdései vannak a témával kapcsolatban, keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén!

 

 

* Forrás: Belügyminisztérium

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Amiről kevesen beszélnek – a villanyautó töltők üzemeltetési problémái és megoldásuk [Esettanulmány]
Maxold ki a napelemedet villanyautó töltéssel! Elektromos autó töltés céges telephelyen
Így működik a céges villanyautó otthoni töltésének elszámolása
Hogyan telepítünk villanyautó töltőt szálláshelyeknek?
Villanyautó otthoni töltés: így spórolhatsz akár 40.800 Ft-ot havonta a villanyautó töltéseden!